Wie zijn wij en wat doen wij

Ruim 10 jaar geleden is Verbeek Bestratingbedrijf opgericht door Jo Verbeek. Hij is stratenmaker in hart en nieren en zit al ruim 25 jaar in het vak. Hij heeft ervoor gekozen om zijn klanten beter en uitgebreider van dienst zijn. Tenslotte bestaat een tuin niet alleen uitsluitend uit bestrating.

Verbeek Bestratingbedrijf levert en maakt ook alles op het gebied van de inrichting van tuinen. Dit heeft ertoe geleid dat wij tegenwoordig bestaan uit vakkundige, ervaren en vriendelijke stratenmakers en hoveniers die al jaren hun vak verstaan.

Iedereen ziet de tuin als verlengstuk van de woning of het bedrijf. Een goed aangelegde en bijgehouden tuin is het visitekaartje en moet sfeer uitstralen. Voordat uw tuin een feit is moet er heel wat gebeuren. Denk onder andere aan het tuinontwerp, grondwerk, drainage, verlichting, sierbestrating, beplanting, tuinafscheidingen en tuinhuizen. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos.

Verbeek Bestratingbedrijf werkt samen met de meest uiteenlopende bedrijven op het gebied van tuinen. Hierdoor is het mogelijk om u voordelig maatwerk te leveren. Wij werken op basis van persoonlijk contact omdat iedereen een andere smaak heeft. Ook vinden wij het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent met het resultaat.

Samen met u bekijken wij de situatie. Uw wensen mixen wij samen met onze ruime ervaring en juiste advisering. U krijgt een maatwerkadvies in de vorm van een offerte en u weet vooraf exact wat de kosten voor de aanleg van uw droomtuin zijn. Ook krijgt u van ons een voorlopige tijdsplanning omdat wij afhankelijk zijn van het weer.

Het weer van vandaag:   Het weer van de komende dagen: