Welkom

In deze tijd ziet iedereen de tuin als een verlengstuk van de woning. De tuin moet een eenheid vormen met uw woning. U wilt ís zomers graag beschikken over een prachtige buitenkamer. Een tuin waarin u een plek heeft om te zonnen, te zitten, te wandelen, te tuinieren, te barbecuen en waar de klikoís bijvoorbeeld netjes zijn weggewerkt. Een tuin waarin u ís avonds ook nog kunt genieten van al het natuurlijke schoon omdat er zorg is besteed aan uw tuinverlichting.

Door onze creativiteit, kennis en ervaring bieden wij u maatwerk. Samen bekijken we de mogelijkheden en hierdoor ontstaan aantrekkelijke tuinen in verschillende stijlen. Vanzelfsprekend zijn er vragen. Wordt het een klassieke, landschappelijke of moderne tuin? Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden? Hoe breed wordt de oprit? Hoe lopen de voetpaden? Wilt u een vijver of een ornament? Moeten er kinderen kunnen spelen in uw tuin? Kortom; het gaat erom wat u belangrijk vindt en waar uw tuin aan moet voldoen! Samen met u zorgen wij ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin.

Misschien denkt u nu, maar ik heb niet zoín groot budget. Ook met kleinere bedragen kunnen wij prima uit de voeten. Doordat wij samenwerken met de meest uiteenlopende bedrijven op het gebied van tuinen kunnen wij u zeer voordelig maatwerk leveren. Laat u zich door Verbeek Bestrating eens vrijblijvend adviseren.

 

bel:   +31 (0)6 50 61 40 42 of     mail:  info@verbeekbestrating.nl.

arantie