Maatwerk particulieren en bedrijven!

Een goed aangelegde en bijgehouden tuin is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Voor zowel particulieren als bedrijven moet een tuin sfeer uitstralen.

 

Voor particulieren is het vaak een plek waar men kan genieten. Voor bedrijven is het vaak belangrijk dat bezoekers genoeg ruimte hebben om te parkeren en dat er toch wat ‘natuurlijk groen’ aanwezig is voor de sfeer. Dit alles moet ook vaak makkelijk te onderhouden zijn.

 

Verbeek Bestratingbedrijf neemt klein en groot werk aan. Wij leggen uw voortuin van enkele vierkante meters aan, maar ook volledige bedrijfsterreinen van enkele duizenden vierkante meters leggen wij aan. Wij verharden alles wat verhard moet worden en hierbij vergeten wij het ‘natuurlijk groen’ niet! Wij adviseren gratis en hebben een ruime keuze uit verhardingsmaterialen. Wij verzorgen sierbestrating, parkeervoorziening, industriebestrating, Stelcon platen, rijwegen, opritten en tuinpaden.

 

Maak snel een afspraak met één van onze deskundigen door te bellen naar +31 (0)6 50 61 40 42 of te mailen naar info@verbeekbestrating.nl. Wij bekijken samen met u de situatie bij u thuis of uw bedrijf.

 

Als wij uw wensen mixen met onze uitgebreide ervaring en advisering ontstaat er maatwerkadvies. Dit maatwerkadvies werken wij uit in een offerte. U weet nu vooraf exact wat het allemaal gaat kosten, welke materialen er allemaal nodig zijn en hoe lang het ongeveer gaat duren voordat de tuin klaar is.

 

Vergeet u alstublieft niet dat wij altijd afhankelijk zijn van het weer, waardoor het werk soms langer duurt dan verwacht. Zie onze weerkaart voor de weersverwachtingen van vandaag of de komende dagen.