Grondwerk

Uw tuin is een mengsel van vele soorten grond en lagen grond door elkaar. Uw tuingrond bestaat naar alle waarschijnlijkheid uit zand, klei, leem, veen en nog vele andere soorten grond.

 

 In uw gedachten weet u al precies hoe uw tuin eruit moet gaan zien. Wij hebben ondertussen uw wensen en gedachten al op papier gezet. Hier een paadje en daar een strook met groene en fleurige planten. Maar voordat we kunnen beginnen met de metamorfose van uw nog aan te leggen droomtuin moet er heel wat grond worden verplaatst. Denk aan het verhogen of verlagen van grond in bepaalde delen van uw droomtuin. Vaak moeten we ondergrond uitgraven voor de bestrating of de vijver.

 

Het eventueel verwijderen of herplaatsen van bestaande bomen en planten is geen enkel probleem voor Verbeek Bestratingbedrijf. Wij beschikken over een team van ervaren hoveniers en stratenmakers. Zij zitten al jaren in het vak. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw bestaande planten of delen verhardingen door ons met veel zorg en aandacht verplaatst, verwijdert of netjes herbestraat worden.

 

Het is jammer u te moeten melden dat grondwerk een kostenpost is waarop u maar beter niet kunt bezuinigen (bij nieuwbouw is de grond vaak verstoord). Denk ook aan een huis wat zonder fundament niet kan blijven staan. Zo kan een tuin niet zonder goede bodemopbouw. Daarom verrichten wij van te voren een gedegen grondonderzoek zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kostenplaatje van het grondwerk.

 

Als uw droomtuin een feit is, is er van het grondwerk niets meer te zien. Zo hoort het ook, want als u heeft gekozen voor bijvoorbeeld een drainage (bewateringsysteem) wilt u zeker niet de grijze buizen zien lopen door uw tuin. Ook voor kinderen en huisdieren is het veilig als alle elektriciteitsbedradingen van bijvoorbeeld uw tuinverlichting diep in de grond zitten.

 

Soms is het nodig om met bepaalde machines te werken. Verbeek Bestratingbedrijf regelt hydraulische graafmachines, shovels en andere grondwerkmaterialen om uw droomtuin te realiseren.

 

Het is belangrijk naar het totaalplan van uw droomtuin te kijken. Als u kiest voor een droomtuin gemaakt door Verbeek Bestratingbedrijf dan heeft u continue recht op onze gratis advisering op het gebied van bestrating, beplanting, tuinafscherming, tuinhuizen, speelgoedtoestellen, verlichting, drainage, ornamenten, vijvers etc. Wij verrichten handwerk en wij kunnen niet alles voorkomen. Er kan altijd iets mis gaan of kapot gaan. Ook als dit na één jaar is. Bel ons dan en wij komen zo snel mogelijk uw droomtuin repareren.

 

Foto collage grondwerk