arantie

Soorten bestrating

Er zijn vele soorten tegels en stenen en de uiteindelijke vormen (bestrating) die worden gelegd lijken oneindig. Er is dus veel mogelijk. Natuurlijk adviseren wij u over welke keuze u het best kunt maken.

 Betonsteen

Er zijn diverse soorten bestrating. Klinkers, beton, grind- en stoeptegels beschikken over een lange levensduur. Alleen als het niet goed wordt onderhouden komen onkruid, mos en algen al snel om de hoek kijken. U kunt dit voorkomen door direct na het aanleggen geregeld de tegels te vegen met schoon zand. Zo komt het zand tussen de spleten en onkruid, mos en alg krijgt hierdoor geen kans. Mocht er toch onkruid komen, kunt u dit met het zogenaamde onkruidwiedertje weghalen. Alg- en mosgroei kunt u ook bestrijden door te schrobben met heet water met een beetje soda.

 

Bestrating

De tegels en stenen zijn leverbaar in vele soorten en maten. U vindt een ongekende variatie aan kleuren en kleurnuances. Ook hierbij zijn weer diverse legpatronen mogelijk. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Terrastegels

De tegels zijn leverbaar in vele soorten en maten. Tegels hebben een vrij chique uitstraling en het aanbod van kleuren en tinten lijken oneindig. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Getrommelde StenenNatuursteen tegels

Natuursteen wordt al eeuwenlang gebruikt. Geen enkele steen is gelijk. Door ons uitgebreide assortiment kan iedereen iets vinden naar smaak. Natuursteen is gemakkelijk in onderhoud. Natuursteen geeft vaak een serene rust weer. Het komt rechtstreeks uit de natuur en vormt  één geheel met de rest van uw tuin. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen lijken veel op stenen uit de oudheid. Trommelen is een speciale bewerking waarmee de scherpe randen van de steen worden afgerond. Door deze speciale behandeling krijgen de stenen een ouder uiterlijk. Er zijn al meer dan 20 variaties leverbaar. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Bakstenen

De gebakken stenen van tegenwoordig worden met hetzelfde mengsel aan kleisoorten gemaakt als in vroegere tijden. Alleen hebben de saaie kleuren van vroeger plaats gemaakt voor de vele kleurnuanceringen. In vergelijking met een betonsteen die in de loop van de jaren aan uiterlijk afneemt, wordt een goede gebakken steen alleen maar mooier. Kiest u voor gebakken stenen dan kiest u voor kwaliteit. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Hardgebakken KlinkerGrind en split

Grind en split zijn eenvoudig aan te leggen en het onderhoud is minimaal. Door het grind en split regelmatig te harken en gelijkmatig verdeeld te houden voorkomt u de vorming van onkruid. Er kan ook een anti-worteldoek onder zodat het onkruid nog beter te voorkomen is. Men gebruikt grind en split voor op wandelpaden, voor overgangsruimten tussen uw terras en vijver, voor het aanbrengen van zachte scheidingen en u kunt kiezen om uw gehele tuin met grind te beleggen, dan lijkt uw tuin groter. Neem een kijkje in onze showroom.

 

Belt of mailt u gerust naar +31 (0)6 50 61 40 42 of info@verbeekbestrating.nl voor meer vrijblijvende informatie. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen, te vinden op onze site onder het kopje contact.